Èxit de la manifestació del 12 de juny i convocatòria d’assemblea oberta

Ni un pam de terra vol agrair la presència tan important de gent que va acudir a la crida del passat 12 de juny a manifestar-se ples carrers del Prat amb el lema “Protegim el Delta. Ni ARE Sud ni ampliació de l’aeroport!”. La calor sufocant no va ser un impediment per què al voltant d’un milers de persones deixessin clara amb les seves consignes l’oposició popular tant als grans projectes d’infraestructures com d’especulació immobiliària que danyen els espais naturals i agrícoles del delta del Llobregat. Les fotos són testimoni d’una jornada memorable per a la defensa del territori, al Prat, al Baix Llobregat i al conjunt del país.

Des de la plataforma desitgem que la força demostrada tingui continuïtat en un moviment de defensa del Delta que surti reforçat, ja que certament té moltes amenaces per davant. Les obres de l’ARE Sud avancen, amb una demostració per part d’ajuntament del Prat i Generalitat d’insensibilitat per tal de preservar una zona de camps que formen part de la IBA 140 del Delta del Llobregat, zona d’especial importància per a les aus segons SEO Birdlife. A més, han reviscut amb força els plans del govern central, via Aena, d’impulsar l’ampliació de l’aeroport. Cal defensar la Ricarda de l’ampliació de la tercera pista, així com cal frenar el projecte de ciutat aeroportuària i el de la nova terminal.

En el context actual, i encara més vistos els posicionaments de partits polítics i institucions, entenem que és important dotar d’energia al moviment ecologista i veïnal. És per això que Ni un pam de terra ha convocat una assemblea oberta per encarar un nou cicle d’activisme. La data de la convocatòria és el pròxim 30 de juny, dijous, a les 19:00h als jardins de la Torre Muntadas del Prat de Llobregat. Comptem amb la vostra presència per fer pinya i plantar cara als especuladors que pretenen destrossar i desnaturalitzar el nostre territori.

El dia de l’assemblea oberta, les persones que us acosteu podreu comprar els articles de Ni un pam de terra. Samarretes, bosses i domassos tornaran a estar disponibles després d’haver esgotat les existències de les dues comandes anteriors. Si voleu lluir la defensa del delta independent de partits i institucions, aquests són els articles autèntics. Salut i a defensar el delta!

CategoriesGeneral